Jdi na obsah Jdi na menu
 


Praha: Region cup MČR mažoretek 2016 MAC

10. 4. 2016

plakat.jpgUž je to tady!!! Soutěžní vlak nové mažoretkové sezóny se naplno rozjíždí. A kdo nelenil, konečně může předvést na některém z 5 regionálních kol soutěže MAC zbrusu nové choreografie. Letos soutěžíme pouze v kategorii 2 baton seniorky sólo.

Tým MIaMI TJ Sokol Brandýs n. L. si do nové sezóny přál hlavně pevné zdraví, které je základem pro podávání potřebných výkonů, jak na trénincích, tak na samotných soutěžních vystoupeních. Bohužel, to nám tak úplně do začátku nevyšlo. Míša si pořídila angínu, která tvrdohlavě vzdorovala předepsaným antibiotikům. Lékařka doporučila klidový režim, což se s vrcholící přípravou na novou soutěžní sezónu (a přípravou na státnice) příliš dobře nedoplňuje.

Přesto dne 9. 4. 2016 dorazila naše minivýprava do sportovní haly Jedenáctka na pražském Chodově. Region cup této soutěže se v Praze konal vůbec poprvé (a doufáme, že ne naposled). Program probíhal přesně dle harmonogramu, což bylo skvělé. Spokojení jsme byli jak s organizací, tak s moderním zázemím. Pořadatelé zajistili povrch, na kterém se tančilo skvěle. Míši výkon sice poznamenala zdravotní indispozice, ale odjížděli jsme velmi vděční se stříbrem na krku a postupem do finále. Region cup Praha byl pro nás po všech stránkách šťastnou volbou. Mirča letos připravila opět nádhernou choreografii, která Míše opravdu sedí na míru. Teď už jen zbývá doléčit se a nabýt zpátky předchozí kondici, abychom si mohli „užít“ tuto sezónu se vším všudy. Už se nám po jedinečné soutěžní atmosféře mažoretkových soutěží stýskalo! J

Fotografie najdete zde.