Jdi na obsah Jdi na menu
 


Polsko: European Championship Majorettes Sport IMA IFMS

16. 7. 2015

ech-ifms-ima-2015_7.jpgS velkou hrdostí Míša reprezentovala ČR v kategorii 2 baton sólo senior na jubilejním X. ročníku Mistrovství Evropy v mažoretkovém sportu, které proběhlo 27. – 28. 6. 2015 v polském městě Kędzierzyn-Koźle. Domů jsme si s bohatými zážitky přivezli i krásné 6. místo a také postup na Mistrovství světa, které se koná v Aréně Sparta v Praze ve dnech 26. – 30. 8. 2015.

Evropský šampionát se konal ve velké sportovní hale Azoty, která poskytla moderní zázemí pro konání této úžasné přehlídky mažoretkového umění. V Polsku jsme si užili dva nabité dny, protože jsme celou výpravu na šampionát pojali také výletně. Vždyť turistika s mažoretkami spojená představuje příjemnou odměnu za celoroční práci.

A zde jsou Míši bezprostřední pocity po vyhlášení výsledků: „Mám obrovskou radost ze svého umístění a postupu. Loni jsem se byla na mistrovství světa podívat jen jako divák — ještě mi asi ani pořádně nedochází, že si letos zatančím na pódiu Sparta Arény. Je to ohromné. Všichni jsme nadšení."

Foto zde.