Jdi na obsah Jdi na menu
 


HRADEC KRÁLOVÉ: FINÁLE MISTROVSTVÍ ČR MAŽORETEK MAC 2016

1. 6. 2016

finale-mcr-hk-2016-3.jpgDo Hradce Králové nám trvá cesta slabou hodinku. Ale utíká ještě rychleji, když se těšíte na nové zážitky z finále soutěže MČR, které letos proběhlo 27. – 29. 5. 2016. Míša svým 6. místem vybojovala POSTUP na Mistrovství Evropy MWF, které se koná 7. – 10. 7. 2016 ve slovenském Púchově!

Na zimní stadion, kde probíhala tato třídenní vrcholná soutěž mažoretek, jsme kvůli Míši přípravě na zkoušky, přijeli až v sobotu navečer. Naše kategorie 2 baton senior začínala v nabitém programu ve 20 hod, a tak netrvalo dlouho a Míša nastupovala na start za hlasitého povzbuzování děvčat z bývalého týmu. Právě i na setkání s děvčaty se do Hradce velice těšila. Shledání je pokaždé plné radosti a slyšet hlasitou podporu při nástupu na soutěžní plochu, je už samo o sobě krásným zážitkem. Pěsti pro štěstí jsme si s bývalou skupinou drželi samozřejmě vzájemně.

Tatínek hned po vystoupení Míšu překvapil malou speciální cenou. Za výkony v celé sezóně 2016 předal rodinnou medaili – čokoládové zlato.  (Na krku se ale příliš neohřálo, po vystoupení přišla malá sladkost vhod J ). Míša se umístila jako 6. a ještě se dvěma kolegyněmi z kategorie 2 baton se radovala z udělení POSTUPU na Mistrovství Evropy MWF, kam přicestují reprezentanti z Bosny a Hercegoviny, Bulharska, ČR, Chorvatska, Itálie, Maďarska, Polska, Rakouska, Ruska, Slovenska, Slovinska a Srbska. Z postupu máme velkou radost a na Evropu už se velmi těšíme. Termín naštěstí vychází až po státnicích, takže nezbývá než vyslovit přání, ať (nejen) na Slovensku všechno vyjde na jedničku!

 

Náhledy fotografií ze složky Finále MAC 2016