Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dubňany: Finále mezinárodní soutěže IMC

final-imc-2015-3.jpg V sobotu 25. 4. 2015 se konalo finále 3. ročníku postupové mažoretkové soutěže International Majorettes Competition - IMC 2014/2015.
Do Dubňan, kde se tradičně finálové klání koná, se pokaždé těšíme nejen kvůli kvalitní soutěži, ale i pro jedinečnou, takřka rodinnou atmosféru,“ říkají MIaMI.
Do letošního ročníku se přihlásilo 34 mažoretkových souborů, což znamenalo opět velmi pestrý a nabitý program. Ve finále se představilo 40 sólistek, 58 duistek, 22 miniformací a 28 velkých formací v různých věkových kategoriích. Pro porotce, mezi kterými už po tři ročníky za sebou usedla i Mirča, bylo hodnocení početně zastoupených kategorií náročné, neboť výkony jednotlivých soutěžících byly povětšinou velmi vyrovnané a mnohdy rozhodovaly i malé chyby. Jednou z těchto kategorií bylo také sólo senior baton, kde se Míša umístila na 7. příčce. Finálové vystoupení zhodnotila se svou typickou přímostí: „Po vystoupení u mě převažovala spokojenost. I přes některé chyby jsem ze svého provedení měla celkově dobrý pocit. 7. místo je pěkné, ale zklamání samozřejmě cítím, když jsem loni byla třetí. Hlavně tedy kvůli vědomí, že jsem nepřesvědčila svým výkonem porotu. Nezbývá, než zkusit do příštího ročníku ještě přidat.“
Fotografie najdete zde.