Jdi na obsah Jdi na menu
 


Novinky

Příspěvky

Dubňany: Základní kolo IMC

30. 11. 2014

kvalif-imc-2015-1.jpgZe základního kola 3. ročníku postupové mezinárodní soutěže International Majorettes Competition Míša přivezla postup do finále.  Umístila se na 4. příčce a jak sama říká: „Určitě jsou tam ještě velké rezervy a je na čem zapracovatVelmi se těšíme na finále a samozřejmě i na další soutěže.“

 

Míši videovzpomínka

14. 10. 2014

 na Bonbon a Explozi je zde.

 

Jezdecká akademie

6. 10. 2014

1.jpgPřidali jsme reportáž z Míši nedávného vystoupení, více čtěte na
 

Příprava na soutěže v plném proudu

6. 10. 2014

 Momentálně nás můžete najít jenom na třech místech: škola, práce, sokolovnaJ Ale jde nám to jedna radost - už máme vybranou hudbu, tuníme zbrusu nový model kostýmu a hlavně připravujeme soutěžní choreografii. Držte nám palce, ať nás paní múza neopouštíJ

 

Rozšiřujeme prezentaci na internetu

3. 10. 2014

  Čas nás tlačí, ale díky zapojení rodinných příznivců už máme založený i profil na Facebooku a YouTube. Obsah budeme postupně přidávat. Mrkněte na to a sledujte nás: 

fb MIaMI 
yt MIaMI

 

Budujeme webovky

1. 10. 2014

 Začínáme se stavbou webových stránek, není na to moc času, protože důležitější je čas strávený v sokolovně, než u noťasů, ale budeme se snažit postupně zapracovat na vylepšení.

 

Zakládáme MIaMI

1. 10. 2014

 Dohoda o spolupráci mezi námi - Mirka a Michaela (tedy Mi a Mi = MIaMI  ) byla bleskově rychlá. A protože ochotně nám vyšel vstříc i Sokol Brandýs, tak hurá na první trénink! Máme před sebou spoustu práce, protože už v listopadu vyrážíme na první soutěž.